PC Reparation
 

Vi erbjuder professionell hjälp åt både privatpersoner och företag vad det gäller datorservice. Lämna in din dator i vår verkstad för reparation, vi erbjuder fast pris på arbetet oavsett fel! Avgift för komponenter och backup av filer kan tillkomma.
Vi debiterar 695 kr i felsökningsavgift för stationära datorer och 895kr för bärbara datorer, efter slutförd felsökning kontaktar vi dig och går igenom vad som bör åtgärdas. Du tar då ställning till om vi ska gå vidare med ärendet eller avbryta redan där. Vid normal belastning i verkstaden återkommer vi med en felsökningsrapport 2-5 arbetsdagar efter att du lämnat in din dator.

Vi tar även emot försäkringsärenden, från alla försäkringsbolag. Vi fyller i skadeanmälan från försäkringsbolaget och lämnar ifrån oss en komplett skaderapport tillsammans med ett åtgärds- och kostnadsförslag. Ifall vi inväntar en produkt till din dator kan det bli en längre väntan.


Express Service

För kunder med ”Panik bråttom” kan vi erbjuda Express Service ”Först i kön”. Express service innebär att jobbet påbörjas direkt och prioriteras, inte att den är färdig samma dag! Kostnaden för Express service är 1.195kr för stationära och 1.495kr för bärbara datorer.

  
Nätverksservice

GHdata skapar nätverk enligt era önskemål, krav på säkerhet och tillgänglighet. Samtidigt kan vi uppgradera och konfigurera redan befintliga nätsystem. Våra tekniker hjälper även till att välja rätt nätverkssystem och uppkoppling till yttre stationer samt internet.


Prislista
Felsökning Stationär 695kr
Felsökning Bärbar 895kr
Express Service Stationär 1.195kr
Express Service Bärbar 1.495kr
Installation av mindre komponent t ex grafikkort, nätverkskort, minne 295kr
Återställning av data 1.195kr
På platsen service 995Kr/tim

Datorer
Kringutrustning
Komponenter
Nätverk
Förbrukning
Ljud, Bild & Video
Telefoni & GPS
Program
Utförsäljning
Tillverk
GH Data AB | Bankgatan 4 | 223 52 Lund | Tel:046-189999 | info@ghdata.se
Kundvagn
Visa priser inkl moms?
Varor: 0 stSumma: 0 SEKFrakt: 0 SEK